Big Green Egg

The original kamado since '74

Dit is Big Green Egg!

De meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 zijn we makers van mooie herinneringen. En dat blijven we doen. Big Green Egg is het origineel. The Evergreen.

Levenslange garantie

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Tot op de dag van vandaag wordt iedere Big Green Egg voordat deze de fabriek verlaat grondig geïnspecteerd. Dankzij de vele jaren van ontwikkeling, testfases en deze continue kwaliteitsborging van het keramiek krijg je een levenslange garantie.

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard.

Het bijzondere van de Big Green Egg is het unieke productieproces van het keramiek, dat oorspronkelijk mede door de NASA ontwikkeld is. Het is uitzonderlijk robuust, weerbestendig en heeft extreem isolerende eigenschappen. De hoogwaardige keramiek en het prachtige, functionele design, zorgen er niet alleen voor dat de houtskool op een zuinige manier gebruikt wordt, maar ook dat je met gemak temperaturen van 350°C kan behalen. Met de twee verstelbare luchtopeningen kan de luchtcirculatie exact afgesteld worden, waardoor de temperatuur op de graad nauwkeurig gereguleerd kan worden.

Keramiek van de hoogste kwaliteit

Het unieke voordeel van het keramiek van de Big Green Egg is dat het vocht kan absorberen en weer kan vrijgeven, waardoor het voedsel rustig gaart en het sappig blijft. Het wordt gemaakt volgens hetzelfde proces dat NASA gebruikt voor het Space Shuttle-programma. Het bevat uitsluitend zuiver materiaal, hierdoor kan het de hoogste temperaturen aan.

Waarom Big Green Egg

  • Uniek gepatenteerd keramiek
  • High-end ISO gecertificeerde fabriek in Mexico
  • Uitgebreide testfases
  • Kwaliteitswaarborging
  • Levenslange garantie
  • Beste service
  • Actieve fanbase
  • Uitgebreide informatieve website
  • Inspirerend op Facebook en Instagram
  • The Original. The Evergreen.

Kies het model dat het beste bij je past

Met 7 verschillende modellen is er een Big Green Egg voor elke levensstijl én gelegenheid. In de tuin, op het terras of op locatie: met een EGG geniet je het hele jaar door van de lekkerste smaken!

Ons unieke productieproces

De Librije en Big Green Egg

Accessoires Big Green Egg

Haal meer uit je Big Green Egg met het unieke aanbod aan accessoires. Ontdek welke accessoires bij jouw model passen, hoe je daarmee het beste uit de ingrediënten naar boven haalt en de mogelijkheden van je EGG vergroot.

Verkooppunten Big Green Egg

Bekijk de erkende verkooppunten en vind er een bij jou in de buurt. Ben je woonachtig in België? Klik dan hier.

Bekijk de garantievoorwaarden van Big Green Egg

0