Grill Guru

BBQ Moments, The easy way

Welcome to the world of easy BBQ

Onze Grill Guru barbecues zijn van topkwaliteit. Ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Lente, zomer, herfst of winter, het maakt niet uit. Een Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Of je nu pulled pork langzaam gaart of lekkere pizza’s bakt, saté voor twee roostert of een vriendenbarbecue houdt. Wij zorgen ervoor dat barbecueën altijd easy gaat.

Grill Guru heeft een enorme passie voor buiten goed eten en het creëren van speciale momenten met vrienden, familie of kennissen. Al jaren verspreiden wij als een lopend vuurtje onze boodschap en zien gelukkig steeds meer guru’s opstaan! Steeds meer mensen ontdekken de charme van samen buiten genieten rond het vuur. Lekker buiten koken met het ultieme gevoel van vrijheid en ontspanning. Samen met Grill Guru maak je van elk moment een feestje. Als een echte guru is het aan ons om jouw spirit en vlam aan te wakkeren.

Hoe doen wij dit? Door het buiten koken zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken. Want BBQ-momenten zijn pas echt bijzonder wanneer jij als guru de lekkerste gerechten zo van je barbecue weet te toveren. Van originele Italiaanse pizza’s tot low & slow cooking gerechten. Van overheerlijke groenten grillen tot het barbecueën van een mooi stuk vlees of vis. BBQ moments, the easy way.

“BEING GOOD IS BEING ABLE TO MAKE IT LOOK EASY”

… is de wijsheid van een bekende guru die centraal staat bij onze productontwikkeling. Wij zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden die buiten koken nog gemakkelijker maakt. Zo zijn onze Grill Guru keramische barbecues, ook wel kamado’s genoemd, de meest ideale, veilige en veelzijdige manier om buiten te koken. Ben jij op zoek naar oplossingen als, hoe je een barbecue snel en veilig aansteekt? Hoe je eenvoudig de juiste temperatuur regelt? Of hoe jij de meest veelzijdige gerechten op je kamado maakt? Geen probleem, daar hebben wij al over nagedacht! Wij ontwikkelen onze producten met aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Zo kan jij zorgeloos, optimaal en easy genieten.

Flip Grid system

Ontdek de ultieme veelzijdigheid van onze nieuwe Flip Grid-system. Het roestvrijstalen rooster is de perfecte basis. Dankzij het verwijderbare middenstuk kun je gemakkelijk combineren met verschillende accessoires. Probeer eens een gietijzeren pan, een grillrooster of een pizzasteen. Het is super easy!

Verkooppunten Grill Guru

Bekijk de erkende verkooppunten en vind er een bij jou in de buurt.

0