The Bastard

CHARACTER.IS.ALL

Welcome to the world
of The Bastard

Er zijn twee dingen die je moet weten over ons. Eén, we zijn Nederlands en twee, wij zijn bezeten met buiten koken. The Bastard is ontstaan vanuit de liefde voor Dutch Design waarbij ons doel is om uitsluitend de beste materialen te leveren. Nu is het tijd om de ultieme BBQ-momenten te creëren!

Pure Dutch Design

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnt door Nederlanders. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues, en met als enige een “Pure Dutch Design”. Wij weten als geen ander dat de kamado niet alleen mooi, maar ook efficiënt en functioneel moet zijn. Bij The Bastard is overal rekening mee gehouden. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste.

Hoogwaardig keramiek

Voor het ontwerp van The Bastard zijn de beste materialen gebruikt. Hij is gemaakt van het speciale cordieriet keramiek, waardoor hij 100% bestand is tegen zeer hoge temperaturen. Door de isolerende keramiek blijft de warmte in The Bastard constant. Hier zit ook nog eens levenslange garantie op.

Ultieme smaakbeleving

Grillen, bakken, roken en stomen, met The Bastard is alles mogelijk. Met The Bastard maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Ervaar veel verschillende bereidingstechnieken en maak de lekkerste gerechten klaar. Dit maakt The Bastard de veelzijdigste barbecue van dit moment.

The Bastard Accessoires

Wil je echt het beste uit The Bastard halen? Dan kun je eigenlijk niet zonder onze handige accessoires. Kies de accessoires die het beste bij je passen, om zo het meest uit The Bastard te halen. Neem een kijkje op www.thebastard.com voor het complete overzicht van accessoires.

Dus, waarom The Bastard?

  • The Bastard is bezeten door BBQ en gaat alleen voor het allerbeste
  • Uniek Dutch Design
  • Levenslange garantie
  • Meest uitgebreide accessoire lijn
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Uitgever van twee top kookboeken Let’s Make BBQ Great Again en We Can BBQ – dus krijg altijd toegang tot de allerlekkerste recepten via de website ( www.thebastard.com )en Instagram ( @thebastardnl )

Verkooppunten The Bastard

Bekijk de erkende verkooppunten en vind er een bij jou in de buurt.

0